Apples Køb Macbook nu, Betal senere-program

Apple arbejder på at oprette et lignende køb nu og betale senere program. Afterpay er et firma, der giver forbrugerne mulighed for at sprede omkostningerne ved deres køb over 12-24 måneder. Denne service er allerede tilgængelig hos mange amerikanske detailhandlere. Apple har endnu ikke annonceret lanceringsdatoen, men det er meget sandsynligt, at dette program vil blive lanceret i de næste par årtier. Mange bruger nu afterpay til at købe produkter.

Apple og Goldman Sachs er gået sammen om at skabe et ‘køb nu, betal senere’-program. Dette program giver kunderne mulighed for at købe en ny MacBook uden at skulle betale fuld pris. Kunder kan betale med ethvert kreditkort, der er forbundet via Apple Pay eller Goldman Sachs. Afterpay og Square har også annonceret et partnerskab. Selvom det ikke er sikkert, om disse planer bliver en realitet, eksisterer potentialet.

Apple Pay Later er en måde for brugerne at købe nye få en macbook på afbetaling og derefter betale over tid. Apple Pay-brugere har mulighed for at opdele deres køb mellem fire lige store rater hver anden uge gennem et partnerskab med Goldman Sachs. Partnerskabet med Goldman Sachs viser selskabets vilje til at være mere involveret i den finansielle sektor. Og det ser ud til at betale sig.