De 3 bedste og billigste havetrampoliner

En havetrampolin er det helt store hit i dag. Vi ønsker alle naturligvis en trampolin med høj sikkerhed. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men måske rækker pengene ikke helt så langt hos dig. Du kan undgå at bruge en masse penge på en havetrampolin, hvis du undersøger en trampolin pris og kvalitet på forhånd

Berg Champion 330 – den bedste havetrampolin til børn (testvinder)

Berg Champion havetrampolin er testvinderen hos det svenske Testfakta og SVT REA. Den har en kraftig og solid beskyttelseskant, dynamiske fjedre med et godt opspring, modstandsdygtig overfor rust og har en suveræn byggekvalitet. Der medfølger et kraftigt og slidstærkt sikkerhedsnet, som har en overlappende åbning, så det er nemt for både børn og voksne at komme ind og ud af trampolinen. Stolper til sikkerhedsnettet er belagt med tykt skum for at beskytte mod slag. Med sikkerheden helt i top og en god hoppekomfort er Berg Champion havetrampolin den bedste kvalitetsmodel for børn, der helt ned til 20 kg kan have glæde af den. Den findes desuden i tre størrelser, hvor denne her er den mindste model på 330 cm i diameter.

Berg Favorit 270 – robust og fylder kun en smule

Berg Favorit havetrampolin er også udformet med fokus på at have en solid byggekvalitet, kraftig kantbeskyttelse, høj komfort, hvorfor den er vurderet som bedst i test hos det svenske testmagasin “Bäst i Test” Den helt store fordel ved Berg Favorit havetrampolin er, at den er robust og kan holde til store børn og voksne på 30 kg og opefter, da dens hoppedug og fjedre er lavet som solide og spændstige. Derudover er det en inGround model og kan graves ned i jorden, så den både fylder mindre og har en kortere afstand til jorden, og et evt. fald vil ikke være ligeså slemt som på trampoliner med ben. Den fås i fire størrelser 270, 330, 380 eller 430 cm.

Jumpmaster 365 – stor størrelse lille pris

Her får du en kvalitetssikret, stor rektangulær havetrampolin (365 cm) til en rigtig god pris, hvorfor den har vundet prisen for det bedste budgetvalg hos det svenske ““Bäst i Test”. Den rektangulære form gør, at den skiller sig ud fra de andre trampoliner og har sin egen fordele med ekstra plads til at lege eller lave et spring. Med stige og sikkerhedsnet er der tænkt på både sikkerhed og funktionalitet. Jumpmaster 365 er nemlig også egnet til både boern og voksne. Den kan klare op til 150 kg, hvilket vil sige, at den kan holde til flere børn på ‘en gang og de fleste voksne. Den har hele 84 kraftige fjedre og derfor en bedre hoppekomfort end mange andre.