Ejerlejligheder-fordele af ejerskab

Ejerlejligheder tendens til at være en elsker det eller hader det emne med ejere af fast ejendom. Her er fordelene ved at eje en ejerlejlighed.

Ejerlejlighed-fordele

Ejerlejligheder giver en unik stue lejlighed i USA, som mange mennesker har sprunget på i denne hot fast ejendom marked. Selv om ikke nemlig enhver, har ejerlejlighed ejerskab nogle klare fordele over stå alene hjem.

1. ejerlejligheder er billigere end stå alene hjem. Universelt, vil du finde manglen på en yard gør ejerlejligheder en billigere Køb mulighed i forhold til resten af markedet for fast ejendom. Dette gør ejerlejligheder en god real estate mulighed for første gang købere, da de ofte er stand til at komme ind i en, når de ellers ikke ville er berettiget til et lån til en tradition hjem.

2. ejerlejligheder er også gode muligheder, efter børnene er væk. Når børnene er ude af hjemmet, finder du plads i dit hjem er ikke længere nødvendigt. Mange forældre vil downsize til en ejerlejlighed og bruge kontant stormfald fra et hjem til at gå på førtidspension. Denne tendens forekommer med større hyppighed som babyboom-generationen begynder at gå på Pension.

3. ejerlejligheder er også gode muligheder for mennesker, der rejser meget. Hvis du rejser til arbejde, kender du de problemer, der kan opstå fra at have et hjem sidder tomme i uger eller måneder. Indbrud, graffiti og så videre er naturlige resultater af forlader en hjem tom. Med ejerlejligheder er det meget sværere for nogen til at fortælle, hvis en person er hjemme eller ikke. Dette gør ejerlejligheder meget populære hos piloter og visse sælgere.

4. et fritliggende hjem kræver en masse vedligeholdelse for at holde det i god form. En ejerlejlighed også kræver vedligeholdelse, men boligejernes sammenslutning er ansvarlig for vedligeholdelse. Generelt, den konstante opmærksomhed gennem boligejernes sammenslutning gør ejerlejligheder en bedre langsigtet vedligeholdelse mulighed.

Ejerlejligheder er ikke for alle, men de har klare fordele i forhold til fritliggende boliger i visse situationer. Mens retningslinjer er en solid metode til fastlæggelse af, om en ejerlejlighed er en god mulighed, skal du virkelig overveje dine personlige forhold til at bestemme det bedste valg for dig.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.