Forretningsmuligheder for hjem arbejderen

Kalde mig en hjemmegående. Kalde mig en indenlandsk ingeniør. Kernen i det hele er jeg en stay-at-home mom. Nogle siger, at stay-at-home moms har det sværeste job i verden. Dette kan eller kan ikke være rigtigt, men en ting er: jobbet ikke betale (mindst i finansiel forstand). Derfor besluttede jeg at, når alle mine børn var gammel nok til at gå i skole, jeg ville gå fra husmor til et hjem arbejder.

Når jeg gjorde beslutningen om at blive en home baseret arbejdstager, var det tid til at finde den lige hjem baseret forretningsmulighed. Det var som om nogen stående på et gadehjørne med et tegn, der sagde: “Penge til Moms.” Og jeg var ikke gå med et skilt, der siger, “mor behovet for penge.” I stedet, jeg startet min computer og gik online på jagt efter den lige hjem baseret virksomhed.

Jeg blev overrasket af hvad jeg fandt i vejen for forretningsmuligheder for et hjem arbejdstager. Der syntes at være noget for enhver smag, men jeg havde svært ved at regne ud, som var legitime, og som var svindel. Heldigvis fandt jeg en hjemmeside, der havde gjort meget af forarbejdet for mig og gav en række pre-screenet muligheder for hjem arbejderen. Med ressourcerne var jeg i stand til at komme i gang.

Ved første begyndte jeg at små. Jeg ønskede at gøre min egen timer og være der for mine børn, når de kom hjem fra skole. Så besluttede jeg at begynde at tage online undersøgelser fra hjemmet. Jeg underskrevet oppe hos en virksomhed og begyndte at lave mellem fem og Halvfjerds-fem dollars pr. undersøgelse. Hver undersøgelse tog mellem fem minutter og en halv time at fuldføre, og penge ville dukke op i min PayPal konto mellem to og seks uger efter jeg afsluttet en undersøgelse.

Når jeg dinglede mine tæer i vandet, ønskede jeg at tilføje til min indkomst, så jeg besluttede at lære at skrive Google AdWords annoncer. Google AdWords er disse små tekstannoncer, som du kan se i højre side af søgeresultatsider og på nogle websteder. Jeg opdagede at jeg havde en evne for det, og begyndte at tjene ordentlige penge.

Inden længe, gik det op for mig, for at sikre, at jeg havde en stabil indtægt, jeg var nødt til at sprede mine indtægtskilder. Så, mens jeg fortsatte med at tage undersøgelser og skrive AdWords annoncer, jeg også lanceret min egen hjemmesider så jeg kunne affiliate marketing og sælge produkter. Jeg ved det lyder hårdt – især for den hjem arbejdstager, der ikke ved den første ting om opbygning af en hjemmeside – men det var faktisk ganske let. Jeg fandt, at hvis du hook op med de rigtige virksomheder, vil de faktisk opbygge og hoste din websites for dig. De vil selv uddanne dig og give dig marketing tips for at drive trafik til dit websites.

I dag, føler jeg jeg har bedst fra begge verdener. Som et hjem arbejdstager, jeg kan vælge min egen timer og være der for mine børn, men jeg kan også tjene en god indtægt for at hjælpe med at støtte min familie.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.