Hjem garanti: De 5 grunde, du har brug for at få en i dag

Ville det ikke være rart, hvis dit liv havde en “Nulstil” knappen? Der er ikke mange garantier i livet, så når du kan få en… Du bør! Og et hjem garantipolitik kan give præcis denne garanti!
Hvad er et hjem garanti?
Dit hjem er det enkelt største investering, du nogensinde vil gøre. Ikke det giver mening at have hjem serviceløsning, der passer? Den sidste ting du ønsker at gøre er noget med de problemer, der opstår, når husstanden systemer nedbryde og du er nødt til at reparere eller udskifte dem.
Et hjem garanti beskytter boligejere mod omkostningerne i forbindelse med uventede reparationer eller udskiftning af store husholdning systemer og apparater, der kan bryde ned… selv fra normale slitage! Og hvis noget dit køleskab eller fryser bryder ned, kan du have forsikring til at dække mad inde, men det vil ikke dække apparatet. Det er hvor en hjem garanti er nyttige.
Et hjem garantipolitik virker. Og hvad er endnu bedre, det er så simpelt! Hvis en overdækket apparat eller system i dit hjem bryder ned, det vil være fast eller erstattet med ingen besvær, ingen lange krav proces, ingen thumbing gennem de gule sider forsøger at finde et velrenommeret tjenesteudbyder.
Hvorfor gavner en hjem garanti?
1. det er omfattende: en hjem garanti plan giver dækning over de eksisterende systemer og apparater i dit hjem, uanset alder, gøre eller model.
2. det er overkommeligt: Home garanti beskyttelse beskytter din pung mod den høje https://www.3tilbudelektrikere.dk/varmepumpe/ pris på hjem reparationer eller udskiftning, der kommer fra normale slitage.
3. det er altid til rådighed: en plan gennem et velrenommeret hjem garanti selskab giver dig foretrukne kunde adgang til screenet, Lokal service entreprenører 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
4. det er praktisk: en hjem garantipolitik giver dig masser af sikkerhed fordi du kender – i tilfælde af nødsituation – at en service entreprenør vil reagere inden for et par timer, selv i weekender og på helligdage.
5. det er nemt for dig: et hjem garanti plan giver dig fred i sindet, at hvis dit hjem system eller apparat ikke kan løses, vil de blive erstattet med nye vare.
Veje fordelene mod omkostningerne ved opkøb eller reparere de samme systemer selv. Og glem ikke at tilføje i tid og besvær du vil opleve ved at forsøge at planlægge og styre reparationer eller levering. Det er på tide du bedre kan bruge… på bare om noget andet!
Som ejer af et hjem, vil du nyde fred i sindet, der kommer med hjem garanti. Men hvis du sælger et hjem, overveje disse tilføjede fordele: ifølge en nylig meningsmåling, over tre fjerdedele af købere Vurder en hjem garanti som en af de vigtigste overvejelser, når de køber et hjem, bag placering, design og finansieringsmuligheder. Og en international hjem garanti politik undersøgelse viste at folk, der solgte deres hjem med hjem garanti solgt deres hus før og fik flere penge!
Hvordan finder jeg en god hjem garanti udbyder?
Hvis du Google “home garantier” vil du finde mange udbydere og at finde den rigtige er vigtigt. Her er nogle tips til at hjælpe dig.
Når du er på udkig efter et hjem garanti selskab, være sikker på at finde en, der er fokuseret på dig, forbrugeren. Der er jo masser af hjem garanti virksomheder, der “straddle hegnet” og forsøge at appellere til både service entreprenører og ejendomsselskabet, der skubber deres produkter. Det er meget pænere at beskæftige sig med et selskab, der betaler opmærksomhed til sine kunder. Hvordan kan du fortælle? Virksomheder, der fokuserer på forbrugeren vil have værdifulde oplysninger om deres hjemmeside om slags ting du vil finde nyttige… Selvom det ikke har at gøre med hjem garantier.
Du vil også ønsker at finde et hjem garanti selskab, der tilbyder 24/7/365. Hvis du finder en hjem garanti selskab, der gør, bruger dem! Hvis ikke, holde udseende. Du ønsker ikke at gøre et sent om aftenen telefonopkald på grund af en brækket ovnen kun at få en optagelse, der siger, “Kan du ringe tilbage i morgen tidlig.”
Som du søger efter et hjem garanti selskab, kigge efter dem, der gør det let for forbrugeren: for eksempel, de bør have ét nummer for fordringer, online politik sign-ups, osv. Du har ikke tid til at køre rundt, forsøger at gøre alt benarbejdet. Firmaet hjem garanti bør gør det nemt for dig at tilmelde dig. De er i erhvervslivet for at hjælpe dig!
Find et hjem garanti selskab, der dækker de systemer og apparater i dit hjem. Mange virksomheder tilbyder en færdigpakket politik-hvilket er okay- men yderligere dækning bør mindst være tilgængelige for andre apparater i dit hjem, såsom en pool eller spa og en elektriker Roskilde.
Din politik bør garanteres. Hvis ikke, finde et andet selskab. Nogle virksomheder vil sørge for, at din tilfredshed er garanteret. Disse er de virksomheder, der bekymrer sig om forbrugerne.
Home garantier er fremragende “bare i sag” politikker at have. Du vil sove bedre om natten vel vidende, at du er godt taget sig af skulle noget ske med systemer og apparater du stole på hver dag. Og at have den rigtige virksomhed beskytter dig vil give dig endnu mere fred i sindet til at sikre, at dit hjem er et fantastisk sted at leve!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.