Hvad er den sikreste sæde i en flyvemaskine?

Et ofte spørgsmål fra bekymrede fly passagerer er dette: Hvad er den sikreste sæde i en flyvemaskine? Svar: ingen. Fordi ulykker kan bryde ud på ethvert sted i flyet.

Nogle mennesker er af opfattelse, at den nærmere sig sidder til en nødudgang, det sikrere er. Det er desværre ikke helt sandt. En brand kan starte nær nødudgang som i ethvert sted i flyet. Og hvis nødudgang sidder fast, så den person, der sidder nærmest det er i så meget af den samme lave som den, der sidder længst fra den.

Uanset hvor passageren sidder inde i flyet, risici for ens sikkerhed er kraftigt minimeret ved en ting over alt andet: ved at være opmærksomme og bevidste om en er omgivelser.

At blive beredskab betyder at være årvågne og opmærksomme. Bemærk placeringen af alle udgange. Lytte til alle før flyvning og in-flight instruktioner. Ikke drik for meget. Brug din sunde fornuft og forsøge ikke at gøre noget, der vil være til skade for din egen sikkerhed, samt om andre, såsom at have for mange eller for tung håndbagage, spilde varme drikke, at være skødesløs med spidse genstande eller ting med skarpe kanter , og lignende. Igen, brug din sunde fornuft.

Fly ulykker er sjældne, trods frygt og bekymringer omkring luft rejse. Men hvis en sker under flyrejsen, det er meget vigtigt for passageren at bevare roen og ikke at gå i panik. Frygt er en meget smitsom sygdom. Mange dræbte og sårede i ulykker, selv dem, der skete på land, kunne have været forhindret havde panikken er indeholdt. Derfor, i tilfælde af en ulykke, tage en dyb indånding, holde tonen og følge linjen.

Der er ikke sådan noget som den sikreste sæde i flyet. Men enhver passager kan altid gøre hans eller hendes sikreste sæde hvis han eller hun vælger at, uanset hvor han eller hun sidder. At skabe bevidsthed om sikkerhed inden for en er selvstændige, efter alt, er et sind spil.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.