Nye tests viser nogle cykelhjelme beskytte bedre end andre

Det er også udstyret med en in-mold teknologi, der binder den ydre mikroskal af hjelmen til liner for øget beskyttelse. Schwinn Adult Thrasher Hjelm Oversigt Schwinn Voksen Thrasher hjelm (rebranded som GREENROAD Super Lightweight Integrally Road Bicycle Helmet) har en integreret bageste LED sikkerhedslys, dial-fit justerbart system til på flu justeringer, og 20 flow ventilationskanaler til at holde dig afkølet og snap-on visir for beskyttelse mod elementerne. The Revel er udstyret med en aftagelig visir for at holde solen ude af dine øjne, mens du kører. Der er i alt 20 flowåbninger for at holde hovedet koldt, selv når du cykler under varmere forhold. Selv om de fleste mennesker er enige om, at cykelhjelme er den bedste måde at beskytte dit hoved, når de er involveret i en ulykke en masse mennesker anser disse for at være forholdsvis lavt på deres priory liste for beskyttelse mod skader. Næsten 2% af motorkøretøjer nedbrud, der resulterer i døden inddrage cyklister, og statistikker fra New York City viser, at 74% af de nedbrud, der resulterer i død, involveret en hovedskade.

Hjelmen giver al den nødvendige ventilation og dækning omkring hovedet for en dag på stierne. Er ventilation vigtig? Hvordan kan du vide, om en hjelm vil passe enten dit hoved eller dit budget? Start hjelm vane tidligt vil hjælpe dem med at holde sig sikker hele deres liv. Afhængigt af hvor du kører, kan du endda være juridisk forpligtet til at bære en hjelm. Dette mærke er endda en Guinness World Record indehaver, fordi de skabte en letvægts hjelm, der er lige omkring 180 g! Nej, vi ved ikke, hvornår han kommer tilbage. Min far har aldrig fisket eller endda gik til Canada. Denne hjelm butik giver hjelm finansiering mulighed overalt i Canada.

Schwinn Intercept Voksen Micro Cykel Hjelm – BlueSchwinn Intercept Voksen Micro Cykel Hjelm er designet til sikkerhed og komfort. Find mere Schwinn Intercept Adult Micro Bicycle Hjelm information og anmeldelser her. Find mere Giro Revel Hjelm information og anmeldelser her. Find mere Giro Air Attack Shield Hjelm information og anmeldelser her. Køb Giro Air Attack Shield Hjelm her. En handy øje skjold sætter denne hjelm bortset fra den ellers næsten identiske Giro Air Attack. Giro Air Attach Shield tilbyder enestående ydeevne og styling til seriøse ture. Hex er klar til ethvert eventyr med sin robuste styling og overlegne holdbarhed.

Find mere Giro Hex Mountain Bike Hjelm information og anmeldelser her. Det er bare, at nogle producenter tager sundhed og sikkerhed mere alvorligt end andre, hvilket er vigtigt at overveje, når de køber noget. Når du besætter sig for at købe en voksen cykelhjelm, er det nemt at blive overvældet af den brede vifte til rådighed. For at få den bedste pasform kan du bruge Boa-fastgørelsessystemet, cykel airbag – cykelairbag.dk – som kun kan betjenes med én hånd. Giro Revel Review – Budget Cykel Hjelm OversigtMin webstore for alle de bedste ebøger og private en på én coaching af mig. Giro Revel er designet til mænd, der søger en hjelm, der tilbyder ultimativ beskyttelse og holdbarhed til alle forskellige typer cykelture. Køb Giro Revel Hjelm her.

Hvert køb er stjerne-rated og har ofte kommentarer efterladt af tidligere kunder, der beskriver deres transaktion erfaring, så du kan købe med tillid hver gang. Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, hvis du er i en ulykke, iført en cykelhjelm kan reducere odds for at opretholde en hovedskade med 50%. En hjelm kan bogstaveligt talt redde dit liv i et styrt. Denne vejledning omhandler alle disse overvejelser og meget mere, så du kan finde den rigtige cykelhjelm til dine behov. Find mere Kask Mojito Hjelm information og anmeldelser her. Det giver også prisværdige bageste dækning og kommer med mere slanke puder til at dække hoveder af enhver form.