Organisere din Sweepstakes poster

Hvis du er en alvorlig sweepstakes a-holic, skal så du udtænke en måde at holde styr på alle de poster, du sender ud. Der er mange måder at organisere din sweepstakes poster der er at organisere din månedlige regninger. Centrale er at finde et system, der virker for dig og holde sig til det.

Hvis du ikke er en “computer person”, så fortvivl ikke. Du kan organisere “gammeldags måde.” Selv vælger at holde en papirkopi registreringssystem, du vil have muligheder at vælge fra.

Måske vil du vælge at arkivere ifølge sweepstakes’ deadline. Få et indeks kort boks og bruge rumdelere til at bryde boksen i 31 kategorier, en for hver dag i ugen. Fil kartotekskort med contest navn, sponsor, præmier og deadline på det. Desuden efterlade en plads øverst til venstre eller højre hjørne, så du kan holde styr på hvor mange gange du har indtastet i konkurrencer. Dette kan være en kørende stemmer overens, så hvis du udfylde og indlevere 10 poster en dag, du kan gøre notationen på kortet. Efterhånden som tidsfristen nærmer sig, hurtigt tilføje disse stemmer overens sammen for at se, hvis du skal sende et par mere til at slå cut off dato.

Da du vil sandsynligvis ind i sweepstakes flere måneder i forvejen, skal du medtage filer i dit system for månederne efter indeværende måned. For eksempel, du måske har 1-31 dage i din filboks for maj måned. Bag den 31 skillevæg, har yderligere dividers mærket juni, juli, August, September og længere, hvis du ønsker. Derefter, i begyndelsen af hver måned, omarrangere dine konkurrencer ved deadline-datoer.

Du kan finde, at holde styr på dine indtastninger i en spiral notesbog er mere nyttigt. Du måske nødt til at se gennem et par poster, men du kan optage de samme oplysninger og har den til rådighed på din finger tips uden alle de ekstra organisering og reorganizing du ville have at gøre af metoden månedlige indeks kort.

Nemlig folk hvem er computer kyndige, indsende dine oplysninger elektronisk. Bruge et regneark til at angive dine oplysninger. Spredning plader i programmer som Excel er ganske nemt at konfigurere og vedligeholde. Du kan endda få dine regneark samlede antallet af poster pr. måned, kvartal eller år, som du sender.

Da teknologi giver os mulighed at indtaste konkurrencer via mail og Internet, vil det sandsynligvis være nyttigt for dig at også optage din metode af post, uanset hvilken arkiveringssystem du beslutter at holde. Dette vil hjælpe dig med at holde styr på hvor mange penge du bruge i Porto hver måned eller år som godt.

Organisere din sweepstakes information kan spare dig for en masse tid i det lange løb. Da nogle konkurrencer begrænse antallet af poster i hver person kan have, enten samlede antal poster eller poster pr. dag, at vide præcis, hvad du går ind, hvor mange der er blevet sendt og når fristen, der er afgørende for effektiv udnyttelse af din tid. Det er bare mere tid du kan ind i andre konkurrencer for at vinde endnu flere præmier!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.