Vise disse gardinstænger

Gardinstænger kommer i så mange forskellige stilarter og materialer som stof gardiner. De kan gøre eller bryde udseendet af dit vindue afhængigt af hvordan du hænge dem og hvordan de er færdig ud. At vide, hvad du kan gøre med gardinstang vil give dig nogle udsmykning ideer du ikke kan have tænkt på før.
Anatomi af en terrassebrædder brun trykimprægneret gardinstang
For at starte gardinet består stang af tre hoveddele. Der er pole del, som holder stoffet så korsblomster, som hætten enderne af polakkerne, og i parentes, at monterer stang på væggen. Hver del kan være strengt utilitaristisk eller tilføje et dekorativt element.
Nogle curtain polakkerne er justerbar. De er lavet af to dele, der glider ind i hinanden, så stangen kan forlænges eller forkortes. Dette er et godt design feature, hvis du beslutter dig for du vil ændre udseendet af bredden af vinduet ved at udvide vinduet dressing.
Korsblomster er endestykker, der kan være meget udsmykkede og lavet af mange forskellige materialer. Nogle er lavet af blæst glas, mens andre er hugget træ. Korsblomster skal matche rod del for et koordineret look. De kan blive ændret ud, når du vil, bare en lille opdatering til vinduets udseende uden at ændre alt.
Beslag på et gardin stang sæt kan være skjult af stangen eller en del af indretningen. Når de kantede parenteser er dekorative kan de holde ud fra væggen og tillade to stænger til at fodre gennem dem. Dette ville blive brugt til at skabe en lagdelt udseende med ren og skær stof tættest på vinduet og en tungere stof på toppen af det.
Hængende stænger til at skabe nye udseende
Mange mennesker begår fejlen at hængende stænger for højt eller for lavt. Der er virkelig ikke en forkert måde, men måske en bedre måde. For eksempel, hvis du har meget højt til loftet og vinduerne kan ikke gå meget tæt på toppen af muren, kan du oprette længere søger windows ved at hænge din gardinstænger tættere til loftet. Du får brug for mere længde i dine gardiner naturligvis, men det vil gøre din windows meget højere.
Ligeledes, kan du oprette mere bredde til dit vindue ved at hænge gardiner bredere. Du vil stadig ikke vil kanten af vinduet for at vise, så for at skabe illusionen af større bredde, du kan bringe stof lige til kanten af vinduet og derefter gå ud så bredt som du har lyst. Det vises, som om gardiner var trukket en del på et meget stort vindue.
At se dobbelt og tredobbelt
Gardinstænger kommer i mange stilarter, men også har bygget i dobbelt og tredobbelt stænger. Disse rod stilarter er fantastisk til mere lagdeling. Du kan hænge tynde og forhæng () eller to forskellige stof mønstre. Lagdelingen giver en rig look, der kan også tjene som isolering af ældre vinduer, der kan tillade et udkast til at komme.
Gardinstænger kan bruges på mere end blot windows også. De kan understøtte dekorative stof vægbeklædning. Disse typer af gardiner, dækker en grim mur og kan varme op et værelse og hjælpe med at kontrollere støj. Der er virkelig ingen grænser for anvendelser, gardinstænger i udsmykning. Fantasien kan placere dem hvor som helst.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.